doeltreffend bidden voor verloren mensen


Niemand mag sterven zonder Jezus.

Vasten voor de Verlorenen

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday November 7, 2020 All Day
Monthly on day 7

waar je ook maar bent  (map)

 Arbeiders in de Oogst roept maandelijkse vastendag uit voor verloren mensen

Stichting Arbeiders in de Oogst uit Dordrecht roept iedere 7e dag van de maand uit om speciaal op die dag te bidden en te vasten voor Verloren Mensen. In het kader van het seminar dat de stichting geeft over “Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen, naar aanleiding van het (gratis) boekje van Lee E. Thomas, predikant uit de USA, heeft de stichting tot het uitroepen van deze dag besloten.

Arie de Paauw, oprichter en voorzitter van de stichting zegt hierover: “een van de wapens in de geestelijke strijd, die onder andere in dit boekje besproken worden is vasten. De Here Jezus zegt zelf, dat dit geslacht (de boze, demonen) niet uitvaren dan alleen door bidden en vasten (Math. 17:21). Nu hebben we met de reformatie ook een aantal goede gebruiken weggedaan, vasten is daar eentje van. Vasten geeft meer body aan je gebed, maar is tegelijkertijd ook gekoppeld aan verootmoediging, één van de voorwaarden voor echte opwekking (2 Kron. 7:14)

Het is goed om als een vorm van regelmaat, noem het discipline, een vaste dag daarvoor te nemen. De 7e van elke maand, verwijzend naar de volheid is daar een mooie dag voor. Een dag waarop men zich onthoudt van voedsel en de tijd en energie die daardoor vrijkomt gebruikt voor extra gebed voor de verloren zielen”

Al enig tijd organiseert Arbeiders in de Oogst in het land seminars over dit boekje. Het is gratis (!) verkrijgbaar, maar een gift is natuurlijk altijd welkom. Tijdens dit seminar staat men stil bij de wijze waarop wij Doeltreffend kunnen bidden voor verloren mensen, zodat zij een keuze kunnen maken voor de Here Jezus. Mensen die dit seminar volgden zijn allemaal enthousiast gaan bidden voor geliefden, vrienden, kennissen en collegae, die Jezus nog niet als hun Heiland en Verlosser kennen en hebben een nieuwe visie en impuls gekregen op gebed.

wil je meedoen, meld je dan aan op [email protected]

en je krijgt een dag ervoor een hherinnering in je mailbox

Het boekje is bij de stichting te bestellen, evenals meer informatie over bijvoorbeeld het houden van zo’n seminar.

Bron: Stichting Arbeiders in de Oogst | www.arbeidersindeoogst.nl | www.doeltreffendbidden.tk

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments