doeltreffend bidden voor verloren mensen


Niemand mag sterven zonder Jezus.

Verslagen

Verslag seminar 10 januari 2012

Posted by dbvm on January 11, 2012 at 4:45 AM

Seminar DOELTREFFEND BIDDEN VOOR VERLOREN MENSEN in den Haag

Het was genieten, gisterenavond in Den Haag. Op uitnodiging van de Victory Outreach Kerk, in de wijk Moerwijk, mocht ik daar de presentatie geven van Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen.

Voor een man of 30, multicultureel, veelkleurig en uitbundig, maar ook luisterend en hongerig naar een effectieve manier om voor verloren te bidden.

Na een tijdje van heerlijke aanbidding, alleen geleid door een jonge zuster, met een dijk van een stem, à capella, werd mij de microfoon gegeven en konden we van start.

De frisse presentatie, die ik van Alex van Nes gekregen heb, werkt altijd weer uitstekend.

Er waren niet zoveel vragen deze keer, waardoor we de avond bijtijds konden afsluiten en nog een tijd met elkaar konden bidden in kleine groepjes. Dat is in een VO gemeente wat luidruchtiger dan dat we in een traditionele kerk gewend zijn, je hoeft daar de mensen Jeremia 33:3 niet uit te leggen

Na het uitdelen van de boekjes en het ophalen van de collecte, sloten we af met Ennemy’s Camp: ik ging naar het kamp van de vijand en ik nam terug wat hij van mij had gestolen: mijn geliefden, want we leren tenslotte in Doeltreffend Bidden, dat we de sterke moeten binden om zijn huisraad te kunnen roven.

Nog even blijven hangen voor wat nagesprekjes. Er zijn contacten gelegd voor een seminar in Den Bosch en wellicht dat we met Victory Outreach Den Haag in de toekomst nog meer gaan doen, wij staan er open voor.

 

Alle dank weer aan de Heer, die me de kracht gaf voor deze presentatie en ons gebed is, dat door het onderwijs van het boekje en de seminars, velen op de bres gaan staan voor de ongelovigen, zodat we kunnen worden gered.

Wilt U zelf eens zo’n seminar in uw gemeente? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen op collectebasis naar u toe.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments