doeltreffend bidden voor verloren mensen


Niemand mag sterven zonder Jezus.

Verslagen

Gorinchem, 8 december 2012

Posted by dbvm on December 9, 2011 at 11:00 AM

:/Eén Eén van de opdrachten in onze Evangelisatie Module van de School van de Ongekende Mogelijkheden was:

Organiseer een seminar over het thema Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen in je gemeente of woonplaats.

Dat gebeurde dan ook afgelopen donderdag, 8 december. Mede door een krachtig getuigenis van een van de deelnemers, was er een hele goede opkomst. 65 mensen namen de moeite om naar de Ark te komen.

Het getuigenis was wel heel bijzonder. Begin dit jaar had zij via de cursus Koninklijk leven, waarin ik melding maakte van dit boekje, het bij ons besteld en gekregen. Zoals dat zo vaak gaat met dat soort dingen, bleef het na ontvangst op de plank liggen:( . Door deze bestelling echter kwam zij in ons adressenbestand en door een folder over onze evangelisatie training, nodigde zij ons uit om de training in Gorinchem te houden. Hetgeen alzo gebeurde. Een andere opdracht was: Lees (o.a.) het boekje “Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen”, dus moest het boekje wel gelezen worden. Het raakte haar en zijn begon voor een aantal mensen de principes toe te passen. Waaronder voor haar zoon, waar al 5 jaar geen contact mee was geweest.

Binnen een korte tijd ontving zij een mailtje van hem, waarin hij weer contact zocht, ook met de rest van de familie. Inmiddels zijn er veel dingen uitgepraat en is er herstel. Alleen al door dit boekje. Je begrijpt dat de nieuwsgierigheid gewekt was en dat dit mede leidde tot de hoge opkomst.

Het was een fijne avond, waar goed werd meegedaan en er goede vragen werden gesteld.

Aan het eind sloten we af door in kleine groepjes voor de stad te bidden, volgens de die avond geleerde principes.

Aan het eind gebeurde er nog wat moois. Het liedjesprogramma op de labtop begaf het en we zouden nog wat zingen. Ik wilde eerst een ander lied opgeven, maar het moest nu iets worden wat iedereen kent. Dus werd het Hij is Heer

Hij is Heer, Hij is Heer.

Hij is opgestaan, want Jezus,

Hij is Heer.

Elke knie zal zich buigen,

elke tong zal belijden,

want Jezus, Hij is Heer.

Iedereen zong dit hand in hand met elkaar, verschillende denominaties waren aanwezig en ik voelde de kracht van God en Zijn Liefde door mij heen stromen. God houdt van eenheid en het is een voorwaarde voor opwekking.

Volgende week zaterdag (17/12/2011) zal er door de mensen die we hebben kunnen trainen en nog meer die interesse hebben, na een korte training van Sijbrandt en Joke Kroeske de straat opgegaan worden om mensen tot Jezus te leiden. De avond ervoor zal er in de Rehobothkerk een gebedsavond zijn 9aanvang¨30:00u waarin we strijden in gebed tegen de bolwerken van Gorinchem.

We zien uit naar wat God gaat doen!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments