doeltreffend bidden voor verloren mensen


Niemand mag sterven zonder Jezus.

Verslagen

Seminar Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen bij de NSDH in Den Haag

Posted by dbvm on November 11, 2011 at 4:05 AM

Een mooie club van zo’n 30 jonge mensen, studenten in Den Haag, vanuit allerlei denominaties, leeftijd variërend van 17 tot 25.

Zij zijn een studentenvereniging, die iedere week kring hebben en dan eerst lekker met elkaar eten en daarna een studie doen. Afsluiten met een pilsje of een glaasje wijn, fris mag ook.

De nieuwe presentatie gehouden, die ik van Alex heb gekregen en er grafisch heel leuk en fris uitziet.

Het was een publiek wat lekker meedeed, best wel veel vragen had, maar die we samen, met elkaar konden beantwoorden.

Uiteraard kreeg iedereen een boekje mee en gaven een flink aantal van de aanwezigen aan in de toekomst volgens deze principes te zullen gaan bidden.

Ook gaan er luitjes gebedstrio’s vormen en komt er een groot laken, waarop men namen gaat zetten van mensen waar men voor bidt en er bij gehouden wordt wie er van tot geloof gekomen is.

Er was al een mooi getuigenis. Drie jaar geleden sprak ik op Divers City in Gouda, waar ik kaartjes over Offensief Gebed uitdeelde, de voorloper van wat we nu met Doeltreffend Bidden doen. Een meisje, die daar toen aanwezig was, is voor een jongen gaan bidden. Na anderhalf jaar kwam ze hem tegen en hij meldde haar dat hij die zondag erop belijdenis ging doen. Wat een mooi getuigenis en ook bemoediging voor ons allen, om niet op te geven, maar door te gaan.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments